Triggerpoint zijn kleine verkrampingen in een deel van de spiervezel waardoor er spanning op de spier ontstaat. De functie van omliggende zenuwen en gewrichten wordt daardoor beïnvloed. Triggerponts zijn de belangrijke oorzaken van pijn.

Het bijzondere van triggerpoints is dat ze de pijn vaak afleiden naar andere plekken van het lichaam. De oorzaak van pijn ligt dus ergens anders dan de plek waar het pijn doet.

Triggerpoints kunnen in alle spieren van het lichaam voorkomen. Elk triggerpoint heeft een uniek uitstralingsgebied. De triggerpoints en hun afgeleide pijngebieden zijn goed in kaart gebracht, waardoor wij ze vakkundig kunnen behandelen.

Hoe ontstaat een Triggerpoint? Ze kunnen ontstaan door stress, verkeerde houding, voeding, overbelasting en lichamelijk letsel. Door het behandelen van de betreffende triggerpoint verminderen de klachten of kunnen zelfs in zijn geheel verdwijnen.

Duur Prijs
20 min. €30,00
30 min. €40,00
45 min. €55,00
60 min. €70,00

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op