Het TELE-GONE systeem biedt een oplossing bij diverse storende huid-oneffenheden zoals couperose, bloedblaasjes, wratjes, steelwratjes en pigmentvlekken. Deze onschuldige huidonregelmatigheden treden meestal op latere leeftijd rond de hals, onder de oksels en borsten. Op deze plaatsen ontstaat van de huid ontstaat veel wrijving. Deze oneffenheden kunnen soms echter wel ontsierend en/ of storend zijn.

Elektrocoagulatie ideale behandelingsmethode tegen huid-oneffenheden

Met elektrocoagulatie kunnen huid-oneffenheden snel, eenvoudig en nagenoeg pijnloos verwijderd worden. In de probleemzones wordt door middel van een fijn naaldje warmte veroorzaakt. Deze geeft een elektrisch stroompje zodat de verhevenheid daarbij los weekt en zal daarna verschrompelen. Er ontstaat een zeer klein korstje die er na enkele dagen afvalt. Deze behandeling heeft geen risico’s of bijwerkingen en u ziet direct resultaat.

Na de behandeling kan de huid nog wat rood en warm aanvoelen. Dit betekent dat u de eerste 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen en sporten (alles wat met warmte te maken heeft). Na het behandelen moet u gedurende 4 weken na de behandeling de huid goed beschermen met een zonnebrand met een hoge factor. (spf)

Tele-gone behandeling €29,00 per kwartier
Tele-gone behandeling toepassen tijdens een gezichtsbehandeling €19,00 per kwartier

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op