HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: lymfe drainage
 • Een echte Detox voor de huid.
  Deze extra fase bevordert de bloed- en vochtcirculatie. Helpt bij het helen van chirurgische wonden of zwellingen. Wanneer de lymfen doorstromen zijn de cellen voorzien van vers vocht waardoor de huid er fris en levendig uitziet.
Stap 2: Massage schoudernek
 • Een overheerlijke 10 min durende schoudernek massage.
Stap 3: reiniging + peeling
 • Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.
Stap 4: extractie + hydratatie
 • Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
Stap 5: Dermapen
 • Om de onzuiverheden huid te verbeteren , litteken te vervagen en poriën te verstevigen.
Stap 6: super Booster
 • Booster om de hydratatie van de huid te optimaliseren.
Stap 7: insluizing + bescherming
 • Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.
Stap 8: lichttherapie
 • Het blauwe licht stimuleert de productie van zuurstof in de verstopte poriën, reinigt en bestrijdt de groei van bacteriën.

  Rood licht versnelt de wondgenezing en ontspant de huid. Het zorgt ook voor een betere bloedcirculatie wat roodheden kan verminderen.

Dé ultieme HydraFacial ervaring met extra de dermapen. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt . De behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Prijs: €265,-
Duur: 80 min

Voordeelkaart 6x + € 200,- aan producten gratis! | € 1.590

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op