HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: reiniging + peeling
  • Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.
Stap 2: extractie + hydratatie
  • Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.
Stap 3: Dermapen
  • Om de onzuiverheden huid te verbeteren , litteken te vervagen en poriën te verstevigen.
Stap 4: super Booster
  • Booster om de vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf te weren en pigmentvlekken te vervagen.
Stap 5: insluizing + bescherming
  • Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.
Stap 6: lichttherapie
  • Het blauwe licht stimuleert de productie van zuurstof in de verstopte poriën, reinigt en bestrijdt de groei van bacteriën.

    Rood licht versnelt de wondgenezing en ontspant de huid. Het zorgt ook voor een betere bloedcirculatie wat roodheden kan verminderen.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

Deze behandeling reinigt exfoliert, verwijderd onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serum vol antioxidanten, peptiden en hylatonzuur Red led +booster+ dermapen

Prijs: €226,-
Duur: 60 min

Voordeelkaart 6x + € 200,- aan producten gratis! | € 1.356

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op