Lomi Lomi is een massagetechniek dat oorspronkelijk uit Hawaï komt en word van generatie op generatie doorgegeven. Lomi Lomi weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Het lichaam wordt rustig en komt weer in het eigen harmonische, natuurlijke ritme. Vastgezette spanningen vrijkomen en gezondheid wordt gestimuleerd. Na de massage voelt men zich als herboren.

Tijdens deze massage word ook veel aandacht besteed aan de afvalstoffen in het lichaam naar de lympfeknopen te geleiden, waar ze dan weer uit het lichaam worden afgevoerd. Dit is een grondige en diep-ontspannende massage, die een effect kan hebben op zowel, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. De Lomi Lomi Massage is geweldig om te geven, mooi om te zien en heerlijk om te ondergaan.

Duur Prijs
20 min. €30,00
30 min. €40,00
45 min. €55,00
60 min. €70,00

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op