Medische doorbraak voor het verwijderen van acne littekens? Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acne littekens duidelijk zichtbaar blijven.
Nieuw in de strijd tegen acne littekens is de:

eMatrix behandeling van Cosmetique Totale

De eMatrix werkt anders dan de bestaande lasers. De eMatrix zorgt ervoor dat er diep in de huid een nieuwe babyhuid aan wordt gemaakt en anderzijds wordt de productie van collageen gestimuleerd. Hierdoor ontstaat een jonge, gladde en elastische huid. BIG geregistreerde medische specialisten werken met deze nieuwe methode. Naast strenge Amerikaanse FDA keuringen is deze behandeling ook in Nederland erkend. De behandelingen worden daarom ook door zorgverzekeraars vergoed. Geen acne litteken is hetzelfde, daarom zal een geregistreerde medische specialist uw acnelittekens eerst beoordelen. Bij All Skins schoonheidsinstituut een specialist aanwezig, maak nu een vrijblijvende afspraak.

Dan weet u direct hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de eventuele kosten daarvoor zijn.

Behandeling tijd prijs per behandeling
Diepte reiniging zonder peeling 30 min €60,00
Diepte reiniging + Mask Peel Treatment 30 min €75,00
Laserbehandeling wangen 30 min €95,00
Laserbehandeling hele gelaat 30 min €175,00

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op