Overbeharing is een serieuze huidaandoening waarbij sommige mensen lichamelijke en psychische stress kunnen ondervinden. Overbeharing kan voorkomen bij jong en oud en kan ontstaan door verschillende factoren. Gelukkig bestaat er hiervoor een permanente oplossing door middel van definitief ontharen.

Ontharen voor alle huidskleuren

Definitief ontharen is mogelijk op verschillende manieren. De meest geavanceerde techniek gebruikt IPL licht of een diode laser gecombineerd met radiofrequentie, ook wel bekend als de Elos methode. Het voordeel hiervan is dat niet alleen alle huidskleuren veilig behandeld kunnen worden, maar ook alle haarkleuren. Ook voor ernstige rode, grijze of lichtgekleurde overbeharing is nu dus een definitieve oplossing.

Vrouwen maken al jaren gebruik van deze methode, om nooit meer te last te hebben van vervelende overbeharing en scheerirritaties. De laatste tijd zijn de mannen bezig met een inhaalslag. Ook zij ervaren nu de voordelet van een gladde huid zonder te hoeven scheren. “De nieuwe revolutionaire technologie van ELOS zorgt ervoor dat ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos wordt verwijderd en niet meer terugkomt.”

Veilig permanent ontharen

Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden! Ingegroeide haren en snijwondjes van het scheren behoren met ELOS tot het verleden. Bespaar tijd en geld en vertrouw op uw gladde, sexy en haarvrije huid! Bij Cosmetique Totale (lid NVH) met 80 vestigingen door heel Nederland, kunt u elk lichaamsdeel veilig permanent laten ontharen. Onze HBO huidtherapeuten werken met de geavanceerde ELOS technologie. Deze technologie is veiliger en effectiever dan de traditionele laser of IPL technieken. ELOS is in tegenstelling tot andere methoden wel geschikt voor elk huidtype en haarkleur. Dus ook voor blond grijs en vlassig haar. Omdat wij werken met de nieuwste apparatuur en de best opgeleide huidtherapeuten hebben wij een goede naam bij veel zorgverzekeraars. Veel behandelingen in het gelaat zullen dan ook worden vergoed. Ook voor huidverjonging, huidverstrakking en de behandeling van acne littekens kunt u bij Cosmetique Totale terecht.

Wij nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvende intake om te laten zien wat ELOS voor u kan betekenen.

Meer informatie over definitief ontharen?

Wat veel mensen niet weten is dat definitief ontharen door hun zorgverzekeraar wordt vergoed. Bent u aanvullend verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar de ontharingsbehandelingen in het gelaat. Bang voor uw eigen risico hoeft u niet te zijn. Het laser ontharen gaat namelijk niet ten koste van uw eigen risico.
Om definitief ontharen vergoed te krijgen, is het van belang dat de behandelingen worden uitgevoerd door een hbo-geschoolde en kwaliteitsgeregistreerde huidtherapeut die Direct Toegankelijk is, zoals bij de huidtherapeuten van Cosmetique Totale die bij ons de laserbehandelingen uitvoert. Bij ons is dan ook geen verwijsbrief nodig van uw arts of dermatoloog en u kunt direct terecht voor een vrijblijvend intakegesprek of behandeling.
Het is tevens zinvol om op korte termijn te starten met de ontharingskuur, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw jaarlijkse vergoeding. Ook bent u dan voor de volgende zomer van uw ongewenste haargroei verlost.

Wilt u meer informatie over definitief ontharen en de zorgverzekering? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek met de huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij ons in de salon via 020-7529572 of per mail info@allskinsbackup.nbsals2.nl .

Prijzen

 

Permanente ontharing Prijs
Bovenlip 59,00
Kin 79,00
Kin & bovenlip 120,00
Wenkbrauwen tussenstuk 50,00
Hals 99,00
Kaaklijn 99,00
Wangen (incl. jukbeen) 95,00
Bakkebaarden 75,00
Gezicht geheel 189,00
Bikinilijn 95,00
Stringlijn 129,00
Pubus (gehele schaamstreek) 159,00
Schaamstreek man 159,00
Oksels + bikinilijn 170,00
Oksels + bikinilijn + onderbenen 370,00
Billen 180,00
Bilnaad 99,00
Oksels 65,00
Buik tussen slip en navel 75,00
Buik 189,00
Borst 205,00
Schouders of onderrug 205,00
Gehele rug 345,00
Rug, schouders, nek, deel bovenarmen 395,00
Knieën 60,00
Onderarmen 135,00
Bovenarmen 155,00
Armen volledig 255,00
Onderbenen 209,00
Bovenbenen 260,00
Benen volledig 415,00

Lukt het online inplannen niet of heeft u een andere vraag? Tijdens behandelingen kunnen wij de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een berichtje via Whatsapp.

Neem contact op